Werken bij Het Neefje van

Hé, talentvolle student! Kun jij niet wachten om alles wat jij in theorie hebt geleerd in praktijk te brengen? En lijkt het jou leuk om dat te doen in de wondere wereld van online marketing? Ga dan aan de slag bij Het Neefje van! Bij ons krijg je de kans om voor verschillende opdrachtgevers te werken en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen tot échte marketeer. Hoe dat precies werkt? Dat lees je in het onderstaande stappenplan.

Stap 1: Meld je aan

Als student ben jij op zoek naar meer online marketing ervaring. Je volgt een opleiding gerelateerd aan marketing, communicatie of grafische vormgeving en bent voor minimaal 4 uur per week beschikbaar. Door je minor of afgeronde stage ben je bekend met de ins en outs van online marketing en kun je niet wachten om voor echte klanten te werken. Daarnaast ben je erg leergierig en wil je graag samenwerken met andere studenten die net zo gemotiveerd zijn om bedrijven te helpen.

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Meld je dan aan bij Het Neefje van via het aanmeldformulier. Je geeft aan waar je voorkeur ligt in online marketing zodat wij een goed beeld krijgen. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk per mail contact met je op.

Stap 2: It’s a match!

Zien we potentie in jou en zijn er klanten die jouw expertise goed kunnen gebruiken? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We komen graag meer over je te weten – en we vertellen natuurlijk graag meer over ons bedrijf en onze filosofie. Is de klik wederzijds? Dan heten we je van harte welkom bij het team van Het Neefje van!

Stap 3: Welkom bij Het Neefje van

Jouw eerste werkdag staat voor de boeg. Je wordt warm onthaald door de regeltante en je nieuwe collega’s. Als je komt werken bij Het Neefje van, dan staat er een online leeromgeving voor jou klaar. Deze leeromgeving staat boordevol relevante trainingen op het gebied van online marketing. De trainingen helpen om jouw kennis op te frissen en om nieuwe kennis op te doen.

De regeltante matcht jou met bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je bespreekt samen wat er moet gebeuren en maakt een planning. Kom je er even niet uit? Onze neefjes staan voor elkaar klaar en helpen je graag op weg. Daarnaast kun je altijd rekenen op de juiste ondersteuning en begeleiding van de marketingprofessionals van daar-om.nl.

Stap 4: Je gaat aan de slag

De match is gemaakt, je kennis is up-to-date en je kijkt uit naar de komende opdrachten: tijd om aan de slag te gaan! Heeft jouw opdrachtgever hulp nodig bij advertising? Dan zorg jij voor effectieve advertenties en plan je deze in. Je analyseert de resultaten en stelt het bedrijf op de hoogte van wat je hebt bereikt met jouw campagne(s).

Word je gevraagd om pakkende webteksten te schrijven? Dan start je een zoekwoordenonderzoek en schrijf je op basis daarvan aantrekkelijke SEO-teksten. Dit alles doe je in een flexibele werkomgeving en natuurlijk voor een goed loon. We vinden het daarnaast belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen.

Wil jij je eens verdiepen in een andere online marketing dienst? Ons talentontwikkelprogramma geeft je deze mogelijkheid. Bij Het Neefje van ben je nooit uitgeleerd!

Waarom werken bij Het Neefje van?

Zie jij het wel zitten om bij Het Neefje van te komen werken? Goed plan! Jij leert de ins en outs van online marketing en houdt je kennis up-to-date door middel van ons talentontwikkelprogramma. Je komt met allerlei interessante bedrijven in contact en bouwt hiermee een groot netwerk op. Zo ben jij straks optimaal voorbereid voor een carrière in de marketingwereld. En dat alles terwijl je omringd wordt door je gezellige collega’s, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: zichzelf ontwikkelen tot doorgewinterde marketeers.

Dé kans om jouw online marketing skills te verbeteren en relevante werkervaring op te doen

Kom in contact met verschillende MKB’ers en marketeers die jouw hulp goed kunnen gebruiken bij verschillende marketingtaken

Profiteer van alle kennis in huis en de begeleiding van één van onze senior online marketing specialisten

Ontwikkel jezelf tot een professionele online marketeer en ontvang officiële certificeringen van Google

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

  • Upload hier je CV
  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Upload hier je motivatiebrief
  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.