Hulp nodig bij het schrijven van blogs?

Ben jij op zoek naar een manier om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd je vindbaarheid verbeteren? Blogs zijn je vriend!

Het schrijven van blogs

Het consistent maken van blogs is een effectieve manier om je online aanwezigheid te versterken. Door aandacht te besteden aan relevante en boeiende inhoud, vergroot je de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van je website. Blogs bieden daarnaast ook een krachtig platform om (potentiële) klanten te informeren over je producten en om de voordelen van jouw diensten te laten zien. Het schrijven van blogs heeft verschillende voordelen:

Het consistent plaatsen van blogs draagt bij aan je vindbaarheid in Google

Je bereikt je doelgroep;

Boeiende content trekt je doelgroep naar de website

Je laat zien dat jij dé expert bent.

Wil je met behulp van blogs je online vindbaarheid vergroten? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer bezoekers op je website

Meer bezoekers op jouw website: dat wil iedere ondernemer! Maar hoe helpt het schrijven van blogs daarbij? Met het consistent plaatsen van relevante content, zorgt Google ervoor dat de pagina hoger in Google komt te staan. Dit zorgt vervolgens voor meer bezoekers op je website. Daarnaast zijn boeiende blogs perfect om interesse te wekken. Promoot ze op platforms zoals social media voor optimale exposure. Hoe boeiender je inhoud, hoe vaker deze gelezen wordt.

Blog beginnen?

Wil je aan de slag met het schrijven van sterke blogs, maar weet je niet waar te beginnen? De eerste stap is het kiezen van een onderwerp. Dit kan heel breed zijn, zolang het maar betrekking heeft op jouw bedrijf en jouw producten of diensten. Vervolgens is het essentieel om te begrijpen waar jouw (potentiële) klanten behoefte aan hebben en waar ze naar zoeken. Hierdoor blijft je blog altijd relevant.

Daarnaast zorg je ervoor dat de tekst ook nog eens leuk én waardevol is voor je lezers. Overweeg bijvoorbeeld het plaatsen van interne links naar andere relevante content op je website, en het verwijzen naar de producten of diensten die je behandelt in je blog.

Bloggen kan, vooral in het begin, veel tijd kosten. Hier komt het team van Het Neefje van om de hoek kijken: onze copywriters ontzorgen je graag!

Blogs laten schrijven

Onze copywriters zijn ambitieuze studenten die zich graag voor jou inzetten. Ze hebben een passie voor online marketing, ze volgen allerlei relevante cursussen en ze krijgen ondersteuning van senior online marketing specialisten van daar-om. Ons team helpt je onder andere bij de volgende werkzaamheden rondom het schrijven van blogs:

We denken met je mee over blogonderwerpen;

We kijken naar jouw doelgroep en passen onze schrijfstijl hierop aan;

We nemen interne links mee naar de juiste plekken op je website;

Heb je eenmaal een of meerdere interessante blogs op je website staan? Zorg er dan voor dat je ze meeneemt in social media posts, nieuwsbrieven en in je Google Ads. Ook hier helpen wij je natuurlijk graag bij.