Lid van een grote marketingfamilie

Het Neefje van is een dochteronderneming van daar-om.nl, hét full-service online marketingbureau van Groningen. Samen met het creatieve team van dubbel-dwars vormen we één grote online marketing familie. De specialisten uit onze marketingfamilie staan altijd voor onze neefjes klaar wanneer ze wat hulp nodig hebben, of willen sparren over een bepaald onderwerp. Dat is niet alleen fijn voor onze talenten – zij leren hier natuurlijk enórm veel van – maar ook voor onze klanten. Ondernemers en marketeers zijn hierdoor verzekerd van ijzersterke campagnes, krachtige teksten en prachtige content!

Online marketingbureau daar-om.nl

De online marketing specialisten van daar-om.nl helpen ambitieuze ondernemers om hun online vind- en zichtbaarheid te optimaliseren. Door verschillende online marketing diensten op een effectieve manier in te zetten én te combineren, helpen ze heel veel bedrijven in allerlei verschillende branches om betere online resultaten en meer rendement te behalen. Van social media marketing tot aan copywriting en advertising: iedere consultant heeft zijn eigen specialiteit en deelt deze kennis graag met de rest van het team – ook met de talentvolle studenten van Het Neefje van!

Altijd de juiste begeleiding en training

Ieder half jaar zijn er weer verschillende talentvolle studenten die tijdens hun stage bij daar-om.nl kennismaken met de wereld van online marketing. Ben jij een enthousiaste stagiair, zet je je graag in voor onze klanten en bevalt het werk als marketeer jou goed? Dan krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als neefje! Maar ook als je géén stage hebt gelopen bij daar-om.nl ben je welkom bij ons en staat er een senior specialist voor je klaar. Uiteindelijk kun jij je zo doorontwikkelen tot online marketing specialist!

Onze creatieve tak: dubbel-dwars

Hoewel onze neefjes al over een stevige dosis creativiteit beschikken, krijgen ze ook op dit gebied ondersteuning als dat nodig is. Bij dubbel-dwars kun je terecht voor creatieve concepten die voortkomen uit een sterk idee. Dit is tenslotte dé manier om jouw doelgroep te bereiken! Dit zijn bijvoorbeeld flitsende wervingscampagnes, toffe animaties of visuele uitingen met een strak en doordacht grafisch ontwerp: alles om jouw merk te versterken.