Altijd al willen starten met Google Ads? Deze kans mag je niet missen!

Start nu met Google Ads en krijg € 400 mediabudget cadeau!

Jouw omzet een extra boost geven? Wij helpen je graag met het maken van Google advertenties die aansluiten bij jouw doelgroep. Zo kom je bovenaan in Google te staan en vergroot je jouw websiteverkeer. Om je te helpen heeft Google voor startende klanten een aantrekkelijke deal: besteed € 400 aan mediabudget en ontvang € 400 mediabudget cadeau!

Wat is mediabudget?

Bij het plaatsen van een campagne geef je advertentiekosten uit. Je betaalt Google om jouw campagne aan de juiste doelgroep te laten zien. Dit gaat bijvoorbeeld per klik. Je stelt een maximaal budget in en elke keer als iemand op jouw advertentie klikt, betaal je mediabudget aan Google. Dit gaat door tot je ingestelde budget op is.

Je kunt al adverteren met een mediabudget van € 250 per maand. Het ideale mediabudget is afhankelijk van de omvang van de doelgroep, de concurrentie en de branche van je bedrijf. Via Google Analytics is terug te zien hoeveel omzet er gegenereerd wordt vanuit de Google campagnes. Als je de nieuwe advertenties live hebt staan, zul je vaak binnen 24 uur al resultaten zien.

Hoe werkt de actie? 

Om je te helpen te beginnen met Google Ads, geeft Google je € 400 mediabudget cadeau als je in de eerste 60 dagen € 400 mediabudget uitgeeft aan advertenties via een Partner van Google, zoals bij Het Neefje van. Dit is dé kans om te starten met Google Ads!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?