Ik zoek een talent

Van aanmelding tot online succes

Als ondernemer wil jij starten met online marketing maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Het Neefje van bestaat uit talentvolle studenten die jou graag begeleiden en ondersteunen met online marketing. Hoe werkt dat precies? In dit stappenplan vertellen we je hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Aanmelden

Als ondernemer begin je bij het aanmelden. Je meldt je aan via het aanmeldformulier. Op het aanmeldformulier geef jij aan waar je graag hulp bij zou willen hebben. Lukt het invullen niet? Dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek om er op die manier achter te komen wat jij nodig hebt. Nadat er een aanmelding of aanvraag is gedaan nemen we zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met je op.

Stap 2: We matchen de student met jouw bedrijf

Zodra wij het aanmeldformulier hebben ontvangen of het intake gesprek hebben gehad, gaan wij op zoek naar de perfecte match tussen de student en je bedrijf. Heb jij gekozen voor de dienst social media advertising? De regeltante kijkt welke student het beste past bij jouw marketing vraagstuk. Met een goede match helpen we je bedrijf online groeien.

Stap 3: Aan de slag met jouw online marketing!

Nadat de match is gemaakt, kan de student aan de slag. De student helpt jou vanaf 4 uur per week met online marketing zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken op de werkvloer. Hij of zij is inzetbaar voor een dagtarief van 400 euro en kan vanuit huis werken of bij jou op locatie wanneer gewenst.

Waarom studenten aannemen via Het Neefje van?

Wij bieden de kennis en technologie die nodig is voor een student om jouw website te maken of advertenties goed in te kunnen zetten. Onze gereedschapskist met technologie helpt onze student en daarmee ook jou verder in online marketing. Daarnaast werken studenten op basis van payroll wat veel voordelen voor jou als ondernemer met zich mee brengt. De voordelen van payroll zijn:

E

Flexibiliteit.

E

Kosten- en tijdbesparing door het uitbesteden van de administratie.

E

Ontspannen ondernemen door het beperken van de werkgeversrisico’s.

E

Zekerheid voor je werknemers.

Meld je aan of neem contact met ons op

Wil jij als kleine ondernemer online groeien met je bedrijf? Of wil je meer informatie over onze diensten? Onze studenten helpen jou met de eerste stap. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier of neem vrijblijvend contact met ons op.