Online marketing diensten

Als ondernemer ben je gewend om héél veel taken zelf op te pakken en uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, je boekhouding, werknemers en nog veel meer. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je weinig tijd overhebt voor je online marketing.

Online marketing is enorm belangrijk: zonder sterke, online aanwezigheid zullen (nieuwe) klanten je niet zo gemakkelijk weten te vinden. Door je online marketingactiviteiten uit te besteden aan studenten, zul je zien dat het jou weinig tijd kost en toch veel oplevert!

Bij Het Neefje van kun je betaalbaar jouw online marketing uitbesteden aan enthousiaste studenten die op de hoogte zijn van de nieuwste online marketing trends.

Content marketing

Content zijn alle teksten en beelden die je op een website tegenkomt. Hoe beter de content op je website, hoe hoger je in de Google zoekresultaten komt te staan. Ook speelt de kwaliteit van de content een belangrijke rol in de keuze van je potentiële klant. Zo bepaalt de tekst van een website voor maar liefst 28% het online succes!

Google advertising 

Wanneer potentiële klanten op Google opzoeken wat jij verkoopt, wil jij natuurlijk helemaal bovenaan de zoekresultaten staan. Dit doe je snel door te adverteren via met Google. Onze Google Ads studenten kennen alle trucs om succesvol en zo efficiënt mogelijk te adverteren.

Social media 

Met organische social media berichten creëer je loyaliteit onder je volgers en klanten. Met adverteren op social media breng je jouw bedrijf onder de aandacht van mensen die niet in eerste instantie op zoek zijn naar jouw product. Door ze een pakkende advertentie voor te schotelen, overtuig je deze doelgroep om toch op je website rond te kijken.

Ons recept voor succesvolle online marketing 

Wanneer je bezig bent met de marketing van je bedrijf, ben je bezig met het verbeteren en stimuleren van de verkoop van jouw producten of diensten. Dit kun je op allerlei verschillende manieren doen. Bij online marketing focussen we ons op alle zaken die online plaatsvinden. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een mooie website hebt die uitstraalt waar jij voor staat.

De website richt je zo in, dat mensen overtuigd raken om jouw producten of diensten te kopen. Vervolgens wil je dat mensen jouw website, producten en diensten gemakkelijk online kunnen vinden. De combinatie van een goede missie en visie, een overtuigende website die werkt en overtuigende campagnes via bijvoorbeeld social media en Google Ads, is het ons recept voor een succesvolle online marketing. Wij helpen je hier graag bij!

Laat vandaag nog je marketingactiviteiten uitbesteden!

We gaan graag met je in gesprek over jouw bedrijf en waarom jij doet wat je doet. Met deze kennis op zak, implementeren wij deze meerwaarde voor de klant (jouw zogenaamde USP’s) in alle online marketing diensten die we voor je uitvoeren.  Op deze manier helpen we je jouw marketingstrategie te vertalen naar uitingen in de praktijk. Bijvoorbeeld door te adverteren op social media en op Google.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Wil je meer weten over wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We gaan graag het gesprek met je aan! Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!