Content marketing

We leven in een digitale wereld waar goede content onmisbaar is. Ben jij online nog niet zichtbaar? Dan sta je binnen no-time buitenspel en word je links en rechts ingehaald door je concurrenten. Met de juiste aanpak kun je klanten aan je binden en zorg je ervoor dat jouw merk altijd top-of-mind is!

Diensten binnen content

Copywriting

Content marketing kan ook worden toegepast door het maken en optimaliseren van websiteteksten en productbeschrijvingen. Goed geschreven inhoud verheldert jouw aanbod voor bezoekers en versterkt de vindbaarheid van je website

Nieuwsbrieven

Met een nieuwsbrief houd je jouw klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van je onderneming. Het versturen van een nieuwsbrief trekt meteen aandacht van de lezer en heeft meerdere voordelen.

Blogs schrijven

Een blog is een soort dagboek dat je bijhoudt over jouw bedrijf. De blogposts kunnen bijvoorbeeld gaan over jouw producten of diensten en kunnen ook gaan ook over events die jouw bedrijf organiseert.

Klantcases

In een klantcase vertelt een van je klanten over de ervaring met jouw product of dienst. Hiermee kan je laten zien dat andere klanten jouw bezoeker al voor zijn gegaan en ook nog eens tevreden zijn.

Voordelen van content

Met behulp van onze talentvolle studenten maken we relevante en creatieve content. De content wordt vervolgens consistent verspreid richting de doelgroep. Relevante content draagt bij aan:

Het vergroten van jouw bereik

Jouw online vindbaarheid

Het opbouwen van een loyale band met jouw volgers

Veel gemaakte fouten binnen content creatie

Voor een content marketeer zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Zo moet je relevante zoekwoorden vinden en moet de tekst een goede structuur hebben met een call to action. Het schrijven van goede content gaat niet altijd even makkelijk.

Ben jij geen content marketeer? Overweeg dan om content marketing uit te besteden. Wij hebben de kennis in huis en helpen je graag!

Voorkom fouten en laat content marketing uitbesteden in Groningen

Op zoek naar het uitbesteden van content marketing in Groningen? Het Neefje van helpt je graag! Wij maken graag een voorstel voor je in ons kantoorpand in Groningen. Nadat we jouw inbreng hebben, gaan we aan de slag met schrijven en heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Onze pakketten starten al vanaf € 275,-.

Content marketing uitbesteden? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van content creatie!