Content marketing

We leven in een digitale wereld waar een goede content marketing strategie onmisbaar is. Ben jij online nog niet zichtbaar? Dan sta je binnen no-time buitenspel en word je links en rechts ingehaald door je concurrenten. Met een goede contentstrategie en de juiste aanpak kun je klanten aan je binden en zorg je ervoor dat jouw merk altijd top-of-mind is!

Diensten binnen content

SEO teksten 

Nog een manier om content marketing toe te passen is het toevoegen van website teksten en productbeschrijvingen. Website teksten en productbeschrijvingen zorgen voor duidelijkheid over jouw product of dienst naar de bezoeker toe.

Nieuwsbrief maken 

Met een nieuwsbrief houd je jouw klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van je onderneming. Het versturen van een nieuwsbrief trekt meteen aandacht van de lezer en heeft meerdere voordelen.

Blogs schrijven

Een blog is een soort dagboek dat je bijhoudt over jouw bedrijf. De blogposts kunnen bijvoorbeeld gaan over jouw producten of diensten maar kunnen ook gaan ook over events die jouw bedrijf organiseert.

Klantcases schrijven

In een klantcase vertelt een van je klanten over de ervaring met jouw product of dienst. Hiermee kan je laten zien dat andere klanten jouw bezoeker al voor zijn gegaan en ook nog eens tevreden zijn.

Voordelen van content

Met behulp van onze talentvolle studenten wordt er op een strategische manier relevante en creatieve content gecreeerd. De content wordt vervolgens consistent verspreid richting de doelgroep. Relevante content draagt bij aan:

Het vergroten van jouw bereik

Jouw online vindbaarheid

Het opbouwen van een loyale band met jouw volgers

Veel gemaakte fouten binnen content creatie

Voor een content marketeer zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Zo moet je de juiste zoekwoorden vinden waar veel op gezocht wordt en de concurrentie laag op is. Ook moet de tekst moet een goede structuur hebben met een call to action. Het schrijven van goede content gaat niet altijd even makkelijk.

Ben jij geen content marketeer? Overweeg dan om content marketing uit te besteden. Wij hebben de kennis in huis en maken een plan voor je!

Voorkom fouten en laat content marketing uitbesteden

Op zoek naar het uitbesteden van content marketing in Groningen? Wij, van Het Neefje van, helpen jou graag! Wij maken graag een plan voor je in ons kantoorpand in Groningen. In dit plan laten wij zien welke teksten we wanneer gaan schrijven en welke zoekwoorden deze bevatten. Wij kiezen de beste zoekwoorden voor je uit, beginnen met schrijven en laten de teksten aan je lezen voor feedback. Een pakket met onderzoek en plan bieden wij al aan vanaf 250 euro.

Content marketing uitbesteden? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van content creatie!