Nieuwsbrief maken

Nieuwsbrieven zijn een van de oudste vormen van online marketing, en ze zijn nog steeds razend effectief! Er zijn allerlei redenen te benoemen waarom nieuwsbrieven nog altijd een van de populairste manieren van online marketing is.

Zo zorg je met goede nieuwsbrieven voor klantloyaliteit

Door regelmatig (zeker niet té vaak!) onder de aandacht te komen van jouw vaste klanten, zorg je ervoor dat ze aan je blijven denken. Daarnaast heeft het versturen van een nieuwsbrief nog meer voordelen, zoals:

Je genereert meer verkeer naar je website door effectieve linkjes in je nieuwsbrief te gebruiken;

Je spreekt een doelgroep aan die je al kent en die dus geïnteresseerd is in je dienst of product;

Het is een sterke manier om acties of nieuwe producten of diensten onder de aandacht te brengen.

Genoeg reden om te starten met het maken van nieuwsbrieven dus! Heb je hulp nodig bij het maken van nieuwsbrieven? Neem contact met ons op, ons enthousiaste team helpt je graag!

Naar wie verstuur je jouw nieuwsbrieven?

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwsbrief, waar je jouw ziel en zaligheid in gelegd hebt, door zoveel mogelijk mensen gelezen wordt. Denk echter goed na over naar wie je de mail stuurt: kwaliteit gaat boven kwantiteit! Het opstellen van een goede maillijst is daarom belangrijk.

Met onze mailprogramma’s kunnen we nieuwsbrieven personaliseren, zodat ze perfect aansluiten bij de behoeften van je klant. Door de juiste gegevens te verzamelen, kun je nóg sterkere en persoonlijkere nieuwsbrieven sturen. Zo vergroot je de kans dat mensen je blijven volgen en producten bij je bestellen!

Wij helpen je graag met het opstellen van maillijsten, het personaliseren van je nieuwsbrieven en het schrijven ervan. Meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je graag nieuwsbrieven laten maken?

We begrijpen dat jij het al druk genoeg hebt met het managen van je zaak en alle dagelijkse bezigheden die daarbij komen kijken. Daarom neemt het team van Het Neefje van het opstellen en versturen van jouw nieuwsbrieven graag op zich!

Onze Neefjes zijn e-mailmarketing specialisten in opleiding. Het zijn ambitieuze studenten, die getraind en bijgestaan worden door senior specialisten. Zo weet je zeker dat jouw nieuwsbrieven ijzersterk zijn en goed converteren! Natuurlijk houden we bij het maken van de nieuwsbrieven rekening met jouw huisstijl en jouw tone-of-voice: zo spreken we zoveel mogelijk klanten aan.