Social Media content

Is jouw bedrijf goed zichtbaar op social media? Door relevante content op social media te plaatsen, draag je bij aan jouw online zichtbaarheid. Het is hierbij belangrijk om consistent berichten te plaatsen, je volgers op de hoogte te houden van je bedrijf en de producten en diensten die je aanbiedt. Zo vorm je een groep loyale volgers die graag in contact willen blijven met je bedrijf. Heb je geen tijd om wekelijks berichten te maken en te plaatsen of kun je daar wel wat inspiratie bij gebruiken? Dat begrijpen we maar al te goed: wij helpen je daar graag bij!

Neem contact met ons op, dan plannen we een persoonlijk adviesgesprek in. Zo kunnen we samen kijken naar de kansen en de mogelijkheden!

Wat kan social media voor jouw bedrijf doen? 

Door berichten te plaatsen op social media zorg je voor online zichtbaarheid op allerlei verschillende platformen, zoals Facebook en Instagram. Dit is een laagdrempelige manier om onder andere je volgers op de hoogte te houden van wat er speelt binnen je bedrijf en nieuwe producten en diensten te laten zien.

Het is belangrijk om de juiste volgers te krijgen die jouw berichten zien, delen of er erop reageren. Als je volgers veel interactie hebben met jouw bericht, wordt jouw content aan meer mensen vertoond en vergroot je je bereik!

In Nederland maken maar liefst 13,7 miljoen mensen gebruik van social media: we besteden er maar liefst 107 minuten per dag aan! Door consistent berichten te plaatsen, breng je jouw bedrijf, product of dienst continu onder de aandacht. Zo kun je jullie expertise overbrengen door middel van tips of weetjes en mensen laten weten waarom ze specifiek voor jou moeten kiezen. Door in je berichten een linkje te plaatsen naar relevante pagina’s op je website, vergroot je het websiteverkeer. Vervolgens kunnen je volgers verder kennismaken met jouw bedrijf.

Tip: wist je dat je zogenaamde “volgbare” linkjes kunt maken, waarmee je in de rapportage kunt achterhalen via welke berichten mensen jouw website bezoeken?

Waarom het maken van goede social media content belangrijk is 

Door goede content te maken die werkt voor jouw doelgroep, zul je meer volgers genereren. Maar hoe bepaal je wat “goede” social media content is? Een goed social media bericht is in lijn met je huisstijl en de tone of voice van je bedrijf. Daarnaast moet het bericht waarde hebben voor de volger. Zo kan een volger door middel van een review lezen waarom jouw bedrijf een goede keuze is, of een bericht van een blog te zien krijgen waarin hij waardevolle tips krijgt.

Door relevant te zijn voor de volger, geef je een reden om je te volgen en je te blijven volgen. Daarnaast is het belangrijk om de interactie op te zoeken. Stel je volgers bijvoorbeeld af en toe een vraag en reageer op de reacties onder je berichten. Op deze manier ga je eenvoudig het gesprek aan met je doelgroep en kun je waardevolle informatie achterhalen.

Goede content is onmisbaar. Waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat het maken van goede social media content veel tijd kost en inspiratie vraagt. Gelukkig kunnen onze Neefjes je hierbij helpen! We beheren graag jouw social media kanalen voor je. Zo profiteer jij van de voordelen, zonder dat het je tijd kost!

Content laten maken door studenten

We ontzorgen je graag, door het beheren van jouw social kanalen over te nemen. Onze Neefjes zijn allemaal gedreven studenten, die social media content maken die past bij jouw bedrijf. Ze hebben uitgebreide trainingen op het gebied van social media en online marketing gevolgd en worden ondersteund door senior social media specialisten. Zo hebben wij alle kennis in huis om jou goed te kunnen helpen met je online marketing!

Ben je benieuwd naar de voordelen van een student, ten opzichte van een regulier marketingbedrijf? Omdat onze Neefjes nog student zijn, is het uurtarief lager. Zo krijg je iedere week een post op social media vanaf slechts 275 euro per maand! Daarnaast is deze generatie social studenten opgegroeid met hun telefoon vastgelijmd aan hun hand. De Neefjes kijken met een frisse blik naar jouw content zetten hun kennis van de laatste social media trends in om jouw kanalen tot een succes te maken.

Hoe maken wij passende sociale media content voor jouw bedrijf?

Voordat we goede social media content kunnen maken voor jouw bedrijf, willen we kennis met je maken tijdens een intakegesprek. Zo leren het bedrijf en de student elkaar goed kennen en worden de doelstellingen en de planning met elkaar besproken. Na het intakegesprek is de volgende stap het maken van een contentkalender.

Met een contentkalender zie je precies welke social media posts er gemaakt en geplaatst worden. Nadat dit met elkaar is afgestemd, gaat de student aan de slag! De student maakt per maand vier social media posts. We begrijpen dat je deze graag wilt zien en eventueel feedback wilt geven, daarom sturen we ze eerst naar je toe. De student verwerkt je feedback en zorgt ervoor dat de posts worden ingepland.

We zetten ons in om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, daarom is het enige wat jij hoeft te doen feedback geven en beeldmateriaal aanleveren! Zo ontzorgen we je, met behoud van kwaliteit.

Laat je social media beheren door een social media student: voordelig en effectief!

Door je social media te laten beheren door een social media student ben je constant online zichtbaar, zonder dat je zelf hier veel tijd aan kwijt bent. Met behulp van de Neefjes krijg je elke week een social media post voor een aantrekkelijk tarief. Je houdt je volgers op de hoogte van wat er speelt binnen je bedrijf en bouwt aan een groep loyale volgers die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, je diensten en je producten.

Maak vrijblijvend een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf!