Over ons

Het Neefje van is hét talentontwikkelprogramma voor MBO- en HBO-studenten die méér willen dan alleen onderwijs. Studenten die staan te popelen om naast hun studie aan de slag te gaan met uitdagende marketingprojecten en zichzelf te ontwikkelen tot doorgewinterde online marketeers. Bij Het Neefje van krijgen studenten de kans om ondernemers en marketeers te ondersteunen bij de basis van online marketing.

Zo help je als neefje ondernemers online te groeien én ben je straks perfect voorbereid op een toekomstige carrière in de online marketingwereld. Ondernemers profiteren op hun beurt van ambitieuze studenten, die zich volop inzetten om de beste campagnes, de meest aansprekende visuals en overtuigende teksten te creëren. Win-win-win, dus!

Lid van de familie

Het Neefje van is een dochteronderneming van daar-om.nl, een full-service online marketingbureau dat gevestigd is in het mooie Groningen. Samen met onze creatieve tak dubbel-dwars.nl vormen we één grote online marketing familie. De online marketing specialisten van daar-om.nl zijn professionals in hart en nieren. Zij staan altijd voor onze neefjes klaar om ze van de juiste begeleiding te voorzien. Dat is niet alleen fijn voor onze talenten, maar ook zeker voor onze klanten. Ondernemers en marketeers zijn zo namelijk verzekerd van een goede service en topkwaliteit campagnes, social media content en teksten.

Talentontwikkelprogramma

Het Neefje van is er voor studenten, ondernemers én marketeers. Onze studenten zetten zich met 110% energie in voor marketeers en ondernemers die op zoek zijn naar hulp bij het opzetten en onderhouden van hun online marketing.

Met ons talentontwikkelprogramma bieden we enthousiaste studenten de mogelijkheid om hun online marketing talent aan het licht te brengen en deze verder te ontwikkelen. Dit doen we door aan de slag te gaan met allerlei online marketing werkzaamheden en te werken aan uitdagende projecten. Van contentcreatie tot online adverteren: bij ons is er alle ruimte om jezelf te ontplooien tot een bevlogen online marketeer. Samen werken we aan jouw talenten!

Dé kans om jouw online marketing skills te verbeteren en relevante werkervaring op te doen

Kom in contact met verschillende MKB’ers en marketeers die jouw hulp goed kunnen gebruiken bij verschillende marketingtaken

Profiteer van alle kennis in huis en de begeleiding van één van onze senior online marketing specialisten

Ontwikkel jezelf tot een professionele online marketeer en ontvang officiële certificeringen van Google

Onze werkwijze 

Ben jij ondernemer of marketeer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het effectief inzetten van de online marketing van je bedrijf? Het Neefje van bestaat uit een team van talentvolle en enthousiaste studenten die je hier graag bij ondersteunen. Is online marketing nieuw voor je en weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen: we gaan graag het gesprek met je aan om een goed plan op te stellen. Vervolgens zorgen wij voor de perfecte match met één van onze talentvolle studenten en gaan we voor je aan de slag met campagnes, online advertenties, het bijhouden van je social media, het schrijven van teksten en meer!