Ik ben een talent

Van aanmelding naar een marketing bijbaan

Wil jij naast je studie graag meer praktijkervaring opdoen in de wereld van online marketing? Dat kan bij Het Neefje van! Wij bieden bijbanen aan waarbij jij als student gaat samenwerken met je student collega’s om echte klanten te helpen met online groeien en innoveren. Hoe dat precies werkt? In dit stappenplan vertellen we je hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Aanmelden

Als student ben jij op zoek naar meer online marketing ervaring. Je volgt een opleiding gerelateerd aan marketing, communicatie of grafische vormgeving en bent voor minimaal 4 uur per week beschikbaar. Door je minor of afgeronde stage ben je bekend met de ins en outs van online marketing en kun je niet wachten om voor echte klanten te werken. Daarnaast ben je erg leergierig en wil je graag samenwerken met andere studenten die net zo gemotiveerd zijn om bedrijven te helpen.

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Meld je dan aan bij Het Neefje van via het aanmeldformulier. Je geeft aan waar je voorkeur ligt in online marketing zodat wij een goed beeld krijgen. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk per mail contact met je op.

Stap 2: It’s a match!

Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een spoedcursus van Het Neefje van in online marketing, even om je geheugen op te frissen! De regeltante matcht jou met een bedrijf dat jouw expertise goed kan gebruiken om verder te komen in online marketing. Je werkt samen met student collega’s wanneer je hulp nodig hebt en er is altijd ondersteuning van professionals.

Stap 3: Jij kan aan de slag

Je bent gematcht met een bedrijf en kan voor ze aan de slag op basis van payrolling. Heeft een bedrijf social media advertising nodig? Dan maak jij mooie advertenties en plan je die in via Facebook Business Manager. Je analyseert de resultaten en vertelt het bedrijf wat je hebt bereikt met jouw campagne. Daarnaast ben je verzekerd van een goed en op tijd uitbetaald loon en krijg je veel flexibiliteit. Je kunt aangeven hoeveel uren per week je wilt werken en in overleg met het bedrijf werk jij vanuit huis of op locatie.

Waarom bij Het Neefje van werken?

Bij ons leer je niet alleen veel van online marketing maar bouw je ook een netwerk op. Zo werk je samen met andere studenten en is er altijd ondersteuning vanuit een professioneel online marketing bureau. Er worden masterclasses georganiseerd om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing maar ook om succesverhalen te delen met elkaar.

Meld je aan of neem contact met ons op

Wil jij als student meer ervaring opdoen en werken voor echte klanten? Of wil je meer informatie over onze vacatures? Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier of neem vrijblijvend contact met ons op.