Het talentontwikkelprogramma van Het Neefje van

Met ons talentontwikkelprogramma bieden we enthousiaste studenten de mogelijkheid om hun online marketing talent te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Dit doen we door aan de slag te gaan met allerlei online marketing werkzaamheden en te werken aan uitdagende projecten. Van content creatie tot online adverteren: bij ons is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een professionele online marketeer.

We werken samen aan jouw talenten 

Het Neefje van is een ontwikkelprogramma voor studenten en ondernemers die willen groeien. We leiden talentvolle studenten op en laten ze praktijkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. De student ontwikkelt zich tot een succesvolle junior marketeer en de ondernemer groeit door online beter vind- en zichtbaar te worden.

Ons talentontwikkelprogramma is gemaakt voor studenten en marketeers. Iedere partij profiteert op zijn eigen manier. Ga je als student aan de slag bij Het Neefje van, dan krijg je de mogelijkheid om jouw marketingtalent verder te ontwikkelen. Dit doe je door marketeers en ondernemers te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun online marketing strategie.

Heb je hulp nodig of wil je simpelweg even sparren? Geen zorgen, als neefje sta je er nooit alleen voor. Je wordt onderdeel van een grote marketingfamilie en kunt rekenen op goede ondersteuning van ervaren online marketeers. Jij profiteert van alle kennis die we in huis hebben, terwijl onze klanten profiteren van professionele marketing ondersteuning in de vorm van ijzersterke campagnes, pakkende teksten en aantrekkelijke content.

Online leeromgeving 

Een belangrijk onderdeel van ons talentontwikkelprogramma is de online leeromgeving. Als neefje heb jij exclusieve toegang tot deze leeromgeving. Je vindt hier verschillende trainingen, handleidingen en tips op het gebied van online marketing. Hiermee kom je alles te weten over hoe je bedrijven kan helpen online écht succesvol te worden. Welke stappen zijn er nodig om tot een effectieve online marketing strategie te komen? Waar moet je om denken als je aan de slag gaat met social media advertising? Hoe zet je copywriting in om een website nóg beter vindbaar te maken?

De leeromgeving is samengesteld door ervaren online marketeers. Een alles-in-één-pakket dat jou de handvatten geeft om te werk te gaan als een bevlogen marketing professional. Door actief aan de slag te gaan met verschillende online marketing diensten kan jij vol zelfvertrouwen met jouw eerste opdracht beginnen. Ben jij begonnen met een marketingvraagstuk en kom je nog wat kennis te kort? De trainingen en handleidingen bevatten krachtige online tools die jou verder op weg kunnen helpen. En je kan natuurlijk altijd terugvallen op je behulpzame collega-neefjes of de senior marketeers van daar-om.nl.

Vertrouwen, lef en fun 

Bij Het Neefje Van geven we je de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en nieuwe dingen uit te proberen: dit is volgens ons dé manier waarop jij verder kunt groeien. We vinden het belangrijk om jou dat vertrouwen te geven. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf open te stellen, te experimenteren én fouten te maken. Dat hoort er namelijk ook bij en daar leer je alleen maar van. We stimuleren onze neefjes daarom om lef te tonen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en gedurfde keuzes te maken. Daar staat natuurlijk een goede dosis fun en ontspanning tegenover. We hebben plezier in het leren van nieuwe dingen, maar óók in het vieren van successen en het ondernemen van leuke activiteiten met het team. Work hard, play harder.