Maak kennis met ons team

Het Neefje van bestaat uit een enorm veelzijdig team van talentvolle en ambitieuze studenten. Ieder “neefje” is uniek: ze hebben allemaal een eigen specialiteit en een eigen manier van werken. Wel heeft iedereen één ding gemeen: we hebben een enorme passie voor online marketing en willen daar graag verder in groeien. Dit doen we door ambitieuze ondernemers en marketeers te ondersteunen bij hun online marketingactiviteiten en creatieve oplossingen te bedenken. Zo helpen we bedrijven om online beter zichtbaar te worden én te blijven, en leren ons neefjes op deze manier de fijne kneepjes van het vak.

Professionele marketing ondersteuning

Al onze neefjes beschikken over de benodigde marketingkennis om jou als ondernemer of marketeer professioneel te kunnen ondersteunen. De basis hebben zij meegekregen vanuit hun studie, bijvoorbeeld in de richting van economie, communicatie of design, en vanuit hun eigen interesses.

Daarnaast hebben onze talenten tijdens hun stages al de nodige ervaring opgedaan en weten ze dus hoe de wereld van online marketing eruit ziet. Lopen ze toch ergens tegenaan of willen ze simpelweg even sparren over een idee? Dan staat er gelukkig een hele familie aan online marketing specialisten voor ze klaar. Onze neefjes staan er dus nooit alleen voor!

Benieuwd geworden? Maak kennis met het team van Het Neefje van!

Ericka Urrutia

Regeltante

Rhodé Hardon

Projectmanager/ SEO

Eline Koop

Socials

Mees van Gorkum

Google Ads

Wij komen graag met je in contact!

Wil jij ook als student meer ervaring opdoen en werken voor echte klanten? Solliciteer en wie weet word jij lid van deze familie!