Voor marketeers en ondernemers

Bij Het Neefje van zetten we ons in voor studenten, marketeers én ondernemers. Komt jouw marketingafdeling wat handjes te kort? Of wil je als MKB’er beter online zichtbaar worden en weet je niet waar je moet beginnen? Onze talentvolle studenten worden opgeleid om zowel marketeers als ondernemers de juiste marketing ondersteuning te bieden.

Marketing ondersteuning voor marketeers

Ben jij als marketeer werkzaam bij een bedrijf en wordt jouw to-do lijst alsmaar langer? Of heb je een bepaalde klus op je genomen, maar weet je niet helemaal hoe je dit moet aanpakken? Het team van Het Neefje van bestaat uit talentvolle studenten die jou graag ontzorgen en ondersteunen bij het uitvoeren van allerlei online marketing taken. Onze neefjes worden omringd door senior marketeers en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends. Wat jouw vraag ook is: wij hebben we alles in huis om jouw marketingafdeling te voorzien van professionele online marketing hulp.

Online groei voor ondernemers

Jij bent een ambitieuze MKB’er met hart voor jouw bedrijf. En je zou graag aan de slag willen gaan met online marketing, bijvoorbeeld om je website beter vindbaar te maken of conversies te verhogen. Waar begin je dan? Welke kennis heb je nodig en hoeveel tijd ben je eraan kwijt? Het Neefje van helpt je graag deze vraagtekens om te zetten naar concrete plannen én voert ze vervolgens ook voor je uit. We onderhouden je social media, schrijven teksten voor op je website of adverteren met Google Ads. Zo geven onze talenten een boost aan jouw online marketing én jouw onderneming.