Voor marketeers

Online marketing door studenten

Wil jij groeien met online marketing?

Effectieve en doelgerichte online marketing

Ondersteuning van senior marketeers

Voordelig uitgevoerd door ambitieuze studenten

Ben jij als marketeer werkzaam bij een bedrijf en wordt jouw to-do lijst alsmaar langer? Of heb je een bepaalde klus op je genomen, maar weet je niet helemaal hoe je dit moet aanpakken? Het team van Het Neefje van bestaat uit talentvolle studenten die jou graag ontzorgen door middel van professionele marketing ondersteuning.

Support voor jouw marketingafdeling

Met het talent ontwikkel programma van Het Neefje van krijgen talentvolle studenten de kans om voor echte opdrachtgevers aan de slag te gaan. En jij kan daar één van zijn! Als marketeer loopt jouw takenpakket vaak flink uiteen. Wij snappen als geen ander dat het best ingewikkeld kan zijn om dit allemaal te bolwerken. Het Neefje van biedt marketeers daarom de mogelijkheid om een deel van hun werk uit handen te geven. Ons team bestaat uit tal van enthousiaste studenten die je graag voorzien van de juiste online marketing hulp, bijvoorbeeld op het gebied van social media, online adverteren of SEO!

Dit kunnen onze neefjes allemaal voor jou betekenen

Social media campagnes opzetten en analyseren

Het instellen en onderhouden van Google Ads en Google Shopping

Social media berichten maken en inplannen

Het schrijven van webteksten, blogs, klantcases en productteksten

Verhogen van je conversieratio met personalisatie

Altijd professionele ondersteuning

Het Neefje van is onderdeel van één grote marketing familie. Onze toptalenten zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden binnen de online marketingwereld. Daarbij staat er altijd een senior marketeer voor de studenten klaar om ze te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Gaat dit allemaal super goed? Dan krijgt de student zijn of haar eerste zelfstandige opdrachten. Maar ook dan is er ten alle tijden begeleiding vanuit de familie: onze neefjes staan er nooit alleen voor. Zo verzekeren we marketeers van professionele en betrouwbare marketing ondersteuning, terwijl zij onze talenten de kans geven om ervaring op te doen in de online marketing. Samen creëren we dus een échte win-win situatie.