Voor ondernemers

Online marketing door studenten

Wil jij groeien met online marketing?

Effectieve en doelgerichte online marketing

Ondersteuning van senior marketeers

Voordelig uitgevoerd door ambitieuze studenten

 Jij bent een ambitieuze ondernemer, met passie voor jouw product of dienst. Wil je graag aan de slag met online marketing, bijvoorbeeld om je website beter vindbaar te maken of het aantal conversies via je website te verhogen? Het Neefje van helpt je graag bij het uitvoeren van online marketingactiviteiten zoals teksten schrijven voor je website, Google campagnes bouwen, social media posts creëren en nog veel meer!

Online groei voor ondernemers

Als ondernemer weet je alles van jouw bedrijf en je producten of dienst, maar we begrijpen dat het lastig kan zijn om dit te vertalen naar de juiste marketingactiviteiten. Daarnaast heb je natuurlijk een hoop ballen in de lucht te houden. Klanten werven, administratie en boekhouding, zorgen voor je personeel: het bijhouden van je online marketing schiet er dan al snel bij in.

Klinkt je dit bekend in de oren? Geen zorgen: Het Neefje van helpt je graag! Ons team bestaat uit enthousiaste studenten, die de zorg over je online marketing graag van je overnemen. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw website hoog in de zoekresultaten op Google komt te staan, dat je bedrijf actief is op social media of dat het aantal conversies groeit door sterke campagnes in te zetten. We doen alles om jouw bedrijf online te laten groeien!

Met ons Talent Ontwikkel Programma krijgen talentvolle studenten de kans om voor echte opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zo groeien zij – en daar profiteer jij direct van.

Dit kunnen onze neefjes allemaal voor jou betekenen

Social media campagnes opzetten en analyseren

Het instellen en onderhouden van Google Ads en Google Shopping

Social media berichten maken en inplannen

Het schrijven van webteksten, blogs, klantcases en productteksten

Verhogen van je conversieratio met personalisatie

Altijd professionele ondersteuning

Het Neefje van is onderdeel van één grote marketing familie. Onze toptalenten zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden binnen de online marketingwereld. Daarbij staat er altijd een senior marketeer voor de studenten klaar om ze te begeleiden en te ondersteunen waar nodig.  Gaat dit allemaal super goed? Dan krijgt de student zijn of haar eerste zelfstandige opdrachten. Maar ook dan is er ten alle tijden begeleiding vanuit de familie: onze neefjes staan er nooit alleen voor. Zo verzekeren we marketeers van professionele en betrouwbare marketing ondersteuning, terwijl zij onze talenten de kans geven om ervaring op te doen in de online marketing. Samen creëren we dus een échte win-win situatie.