Website
Een website is meer dan alleen een informatiebron. Het is de afspiegeling van hoe jij als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Met een unieke goedwerkende website vergroot je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en weet je potentiële klanten beter te bereiken.

Kenmerken van een goede website

Een aantrekkelijke lay-out is essentieel voor relevante websitebezoekers. Om te spreken van een steengoede website moet een website aan de volgende kenmerken voldoen:

E

Zet aan tot actie

E

Is gebruiksvriendelijk

E

Heeft een snelle laadtijd

Wil je weten wat een goede website voor jouw onderneming kan doen?

Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Mobile first

Veel mensen bezoeken een website via hun smartphone. Vrijwel iedere websitebezoeker maakt hier tegenwoordig gebruik van, waaronder dus ook jouw website bezoekers. Mobile-first zorgt ervoor dat je website gebruiksvriendelijker is en zorgt ervoor dat deze hoger in zoekmachines zoals Google wordt geplaatst. Bij Het Neefje van maken onze talentvolle studenten goede mobielvriendelijke websites die goed passen bij jouw bedrijf.

Klantreis

Ieder online aankoopproces doorloopt vier fases: zien (bewustwording), denken (overwegen), doen (aankoop) en houden van (loyaliteit). Dit is de klantreis die uiteindelijk moet leiden naar conversie. Door je websitebezoekers met storytelling stap voor stap mee te nemen in de juiste richting en waar nodig te beïnvloeden, neemt het conversiepercentage op jouw website toe!

We komen graag met je in contact

Heb je nog geen website maar wil je er wel graag één? Of kan jouw website wel een boost gebruiken? Talentvolle studenten bij Het Neefje van creëren, schrijven en redigeren websites. Neem voor meer informatie contact met ons op.